Pasman Vlees

Pasman Vlees

als u voor kwaliteit kiest

Pasman Vlees

Molendwarsstraat 60A

7391ZS TWELLO (Ov)


T. (0571) 276 910

F. (0571) 276  662


E. info@pasmanvlees.nl


KvK 08210120


IBAN NL50ABNA0595467431


EEG nummer Pasman Vlees

Het assortiment van Pasman Vlees

Rundvlees:

Al ons rundvlees is afkomstig van het M.R.IJ. rund welke afkomstig is van boerderijen uit de Achterhoek. Deze koeien zijn het bekenste vleesras van Nederlandse bodem. Het vlees is van topkwaliteit en staat bekent om z’n malsheid en is uiterst smaakvol.


Varkensvlees:

Het varkensvlees wordt geleverd door kwaliteitsbedrijven uit heel Nederland. Dagelijks is er aanvoer van varkensvlees waardoor ons varkensvlees optimale versheid garandeert. Varkensvlees past in een gezond voedingspatroon, is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren.


Lamsvlees:

In ons assortiment hebben we kwalitatief hoog Hollands en Nieuw Zeelands lamsvlees.
Het schapenras is wereldberoemd vanwege de uitzonderlijk goede vlees- kwaliteit van de lammeren. Puur Hollands lamsvlees heeft een specifieke smaak, waardoor uw maaltijd al snel een geheel eigen karakter krijgt.
Nieuw Zeelands lamsvlees staat bekend om hun hoge kwaliteit lamsvlees. Het gras in Nieuw Zeeland krijgt, omdat het een eiland is, continu damp van de Pacifische oceaan. Het gras is daardoor van uitstekende kwaliteit en dat proef je terug in het lamsvlees.


Kalfsvlees:

Het kalfsvlees wat wij bewerken bestaat uit blank en rosé kalfsvlees van Hollandse bodem.
Blank kalfsvlees wordt zeer gewaardeerd vanwege de uitgesproken smaak, malsheid en kleur. Een heerlijk product dat jong en mals is met een laag vetgehalte en daardoor makkelijk verteerbaar is.
Rosé kalfsvlees heeft ten opzichte van blank kalfsvlees meer smaak maar is minder mals. De karakteristieke roze kleur van het vlees ontstaat doordat de dieren tijdens het groeiproces worden gevoerd met kracht en ruwvoer, aangevuld met kalvermelk.


Wild:

Tijdens het wildseizoen (oktober t/m januari) hebben we een uitgebreid assortiment van vers wild. Dieren die in het wild leven moeten zelf hun voedsel zoeken en moeten daarvoor veel arbeid verrichten. Daardoor is het vlees van wild mager, bevat meer proteïnen en heeft een aromatische smaak. Voor een goede smaak van wild is met name de leeftijd van het wild van groot belang. Pasman Vlees koopt het wild in bij zeer deskundige bedrijven uit de regio waardoor wij in staat zijn om u heerlijk en mals wildvlees aan te mogen bieden.